Vi hjälper er med kommunikation som ger resultat

Webb

Vi har svart bälte i WordPress och bygger responsiva webblösningar från grunden, stort som smått, allt för att det ska passa just era behov. Vi skräddarsyr hela projektet och driver det i mål med idéarbete, strategi, design, programmering, innehåll, lansering och därefter löpande underhåll.

T.ex. Webbdesign, webbutveckling, interaktionsdesign, innehållsstrategi, SEO, hastighetsoptimering, CMS

E-handel

Vi gör det enkelt för er att komma igång och sälja på nätet genom att arbeta med kundspecifika lösningar. Vårt fokus ligger på att driva era affärer framåt genom smart, användarvänlig och snygg e-handel, självklart responsivt paketerat.

T.ex. Plattform, underhåll, strategi, betallösningar, kampanjer, statistik

Print

En gedigen trycksak är alltid härlig att hålla i handen och är något som också kan sticka ut i den numera likriktade kraften av marknadsföringspengar mot onlinekanalerna. Vi hjälper er med alla sorters trycksaker, vi layoutar, designar och illustrerar. I nära samarbete med vårt tryckeri löser vi stort som smått med snabba leveranser.

T.ex. Folder, katalog, broschyr, flyer, förpackningar, produktblad, affischer, roll-ups, annonser, monterdesign

Ett universum av möjligheter har skapats av den digitala utvecklingen

Branding

Forskning visar att man gör val baserat på känslor. Det handlar om att nå fram och beröra, utan att göra det kan vi inte göra den skillnad vi vill. Ett starkt varumärke är en stark identitet, och dessa byggs långsiktigt. Branding handlar om att se kärnan i verksamheten och varumärket och förmedla detta i ett träffsäkert tilltal som limmar med ert unika koncept. Oavsett om du vill bygga ett varumärke från grunden eller växa med ditt befintliga så hjälper vi dig.

T.ex. Grafisk profil, logotyp, varumärkesidentitet, konceptutveckling

Animerad film

I animerad film är allt möjligt, endast fantasin sätter gränserna. Vi hjälper våra kunder från idé till färdig filmproduktion med allt som innefattas däremellan. 2D, 3D, infographics eller stop motion, inget är främmande för oss. Vi drivs av att ständigt hitta nya lösningar för våra kreativa tankar och utmana gränserna för vad som är möjligt.

Tex. 2D, 3D, infographics, grafik, illustrationer, storyboard, manus, voiceover, ljudläggning

Vi drivs av att ständigt hitta nya lösningar för våra kreativa tankar och utmana gränserna för vad som är möjligt

Onlinemarknadsföring

Det är hårt och kompakt att ta sig igenom surret på sociala medier och inom onlinemarknadsföring. Kreativitet och substans krävs för att bli en spelare i det långa loppet. Vi hjälper er att se möjligheterna för ert varumärke och hur ni kan rikta era krafter inom marknadsföring på Facebook, Instagram, Google, eller via mailkampanjer.

T.ex. Sociala medier, AdWords, mailmarknadsföring, strategi, digitala kampanjer

Strategi

Allt börjar med att göra en analys, se nuvarande positioner och sätta upp ett mål, att gå från A till B. Vi arbetar fram idéer för att få mottagaren att öppna sig för ert varumärke och era produkter eller tjänster. Vi tar en övergripande koll över branschen, konkurrenter och marknadskanaler och lägger därefter upp en strategi för att uppnå det som är målet. Gemensamt sätter vi upp en plan som passar er verksamhet och som är något som ni kan luta er mot i det vardagliga arbetet.

T.ex. Strategi, analys, kommunikationsplan, kampanjer

Film

En rörlig produktion är ett lättillgängligt kommunikationssätt. Vi producerar allt från enkla mobilfilmer för sociala medier till mer avancerade produktioner som produktfilmer och informationsfilmer. Vi är med i hela processen och leder projektet, från idé och koncept till slutlig lansering.

T.ex. Stop motion, mobilfilmer, produktfilmer, informationsfilmer, instruktionsfilmer, presentationer, redigering

Foto

Det är viktigt att förmedla rätt känsla av ditt varumärke. Egna foton lyfter en produktion oavsett om det gäller webb, print eller sociala medier. Via vår samarbetspartner har vi fantastiska studiomöjligheter, men kan även erbjuda fotografering på fältet beroende på vad som passar bäst.

T.ex. Studiofotografering, produktfotografering, lifestylefotografering, drönarfotografering, redigering, retusch, montage

3D-visualisering

Vi har över 10 års erfarenhet av 3D-rendering och hjälper er att skapa 3D utifrån skisser, foton eller prototyper. Genom modellering och animation kan vi skapa fotorealistiska bilder eller rörlig grafik och ge liv åt både produkter och miljöer.

T.ex. Skisser, ritningar, prototyper, modellering, grafik

Support och underhåll

Vi arbetar gärna som er externa källa för underhåll av webben eller för löpande produktion av material. Med oss som samarbetspartner är du trygg, tillsammans hittar vi en lösning som långsiktigt passar era behov och gynnar er verksamhet.

T.ex. Löpande underhåll, översättningar, kampanjer, säkerhet, rådgivning, statistik